banner Kısaca Hakkımızda.

Virüs Güvenlik Ekibi: Biz sürekli yeni yüzlerle büyüyen, güvenlik kelimesinin önemini konusunda eğitimini almış ve önemini kavramış olarak ilerleyen paylaşımcı insanlar topluluğuyuz. Biz kelimesini kapalı grup anlamında değil siteye girip kendini ekipten sayan herkes için kullanıyoruz. Siteyi izleyerek veya içerik ekleyerek Türk Bilgisayar kullanıcılarına yardımcı olabilir ve Ekibimize katılabilirsiniz.
Oca
30th

D-Link Güvenlik

Yazar: admin | Kategori Genel

D-Link kablosuz cihazlarının 3 tanesinde bilgisayar korsanlarının yönetici ayarlarını değiştirebilmesine izin veren güvenlik açığı olduğunu doğruladı.

D-Link dün yaptığı açıklamada SourceSec güvenlik araştırmacıları tarafından keşfedilen açığın DIR-855 (donanım sürümü A2), DIR-655 (sürüm A1 den A4 e) ve DIR-635 (sürüm B) kablosuz modemlerini etkilediğini söyledi.

Yorum Yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.