banner Kısaca Hakkımızda.

Virüs Güvenlik Ekibi: Biz sürekli yeni yüzlerle büyüyen, güvenlik kelimesinin önemini konusunda eğitimini almış ve önemini kavramış olarak ilerleyen paylaşımcı insanlar topluluğuyuz. Biz kelimesini kapalı grup anlamında değil siteye girip kendini ekipten sayan herkes için kullanıyoruz. Siteyi izleyerek veya içerik ekleyerek Türk Bilgisayar kullanıcılarına yardımcı olabilir ve Ekibimize katılabilirsiniz.
Ara
10th

PHP-NUKE güvenliği

Yazar: admin | Kategori Güvenlik & Virüs Haberleri

Etkilenen modüller: Downloads, Recipe, Gallery, Sections, Classifieds

* Downloads modülü SQL Injectioni açığı: sid parametresine gönderilen veriler SQL sorgusunda kullanılmadan önce doğru olarak filtrelenmiyor.
http://www.securityfocus.com/archive/1/488452

* Classifieds modülü SQL Injection açığı: Details parametresine gönderilen veriler SQL sorgusunda kullanılmadan önce doğru olarak filtrelenmiyor.
http://www.securityfocus.com/archive/1/488440

* Recipe modülü SQL Injection açığı: recipeid parametresine gönderilen veriler SQL sorgusunda kullanılmadan önce doğru olarak filtrelenmiyor.
http://www.securityfocus.com/archive/1/488649

* Gallery modülü SQL Injection açığı: aid parametresine gönderilen veriler SQL sorgusundan kullanılmadan önce doğru olarak filtrelenmiyor. Gallery 1.3 sürümü etkileniyor.
http://www.securityfocus.com/archive/1/488649

* Sections modülü SQL Injection açığı: artid parametresine gönderilen veriler SQL sorgusunda kullanılmadan önce doğru olarak filtrelenmiyor.
http://www.securityfocus.com/archive/1/488653

Yorum Yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.